Bilindiği gibi 16.11.2008 tarihinde beldemizin belediyelik hakkanın geri verilmesi ile ilgili istanbulda toplantı düzenlenmiş çok da güzel olmuştu.
Toplantıdaki hava birlik ve beraberlik idi, yep yeni tertemiz bir beyaz sayfa açılmıştı.Ama ne yazıkkı bu beyaz sayfa seçim sıtardı verilmesi ile yavaş yavaş rutubetlenip kararmaya doğru gitmektedir.
Tekrar 5 yıl önceki günlere dönülme sinyalleri vermektedir.Eğer böyle devam edip halkımız yine ikiye bölünürse çok yazık olacak en kötüsüde belediyemiz eğer tekrar düşme noktasına gelirse işte buna sebeb olanları hiç kimse affetmez Allah' da affetmez.
Beldemizde birçok sözü geçen büyüklerimiz var neden bu olaylara dur demiyorlar bende anlamış değilim herkes sorumluluğunu bilsin lütfen hiç kimse belediyenin gitmesine yönelik zıtlaşmalara ortam oluşturmasın.
Eğer belediyenin kalması seçim fırsatı olarak değerlendirilip diğer zamanları önemsemiyorsak belediyenin kalmasının ozaman çok önemi yoktur.
Hiç kimse unutmasın ben köyümü belediye olmadanda çok seviyordum şimdide çok seviyorum ahmet ,mehmet,hasan,hüseyin başkan olacak diye kimse beni beldemden soğutmaya hakkıda yoktur yetkiside yoktur.
Benim için asıl amaç belediyenin kalmasıdır başkanların kimin olması önemli değildir.
Herkes lütfen akıllı olsun. Belediye başkanından dernek başkanına kadar tüm sorumlular.
Saygılarımla,
İsmail Şahin